Isolerende beglazing

Heeft u al eens overwogen om isolerende beglazing te laten zetten in uw woning? Door het laten zetten van isolerende beglazing, zal uw energieverbruik sterk afnemen. In het bijzonder wanneer uw huidige beglazing momenteel een relatief lage isolatiewaarde heeft. Hoek Schilders helpt u graag bij de aanschaf en montage van isolerende beglazing. Samen met u bekijken we welk type glas het beste bij uw woning past. Wanneer u instemt met de door ons voorgestelde beglazing, zullen we deze voor u plaatsen. Het plaatsen van isolerende beglazing laat u natuurlijk doen door een professional. Hoek Schilders heeft jarenlange ervaring in het plaatsen van isolerende beglazing en ontzorgt u graag volledig, vanaf idee tot afwerking.

Voordelen van isolerende beglazing laten zetten

Isolerende beglazing laten zetten is interessant om de coating, die op deze ruiten is aangebracht. De coating maakt dat een groot deel van de warmte wordt teruggekaatst, wanneer dit uw woning via de ruiten probeert te verlaten. Op deze manier ontsnapt er minder warmte, waardoor uw energieverbruik afneemt. Ook in de zomer levert dit voordelen op. Het zorgt namelijk dat de warmte buiten uw woning blijft, waardoor het in huis lekker koel blijft.

Advies over isolerende beglazing laten zetten

Wilt u isolerende beglazing laten zetten in uw woning, maar twijfelt u nog over het juiste type ruit? Hoek Schilders voorziet u graag van persoonlijk advies op maat. De ervaring die wij hebben in het plaatsen van isolerende beglazing maakt dat we u altijd een overzicht kunnen bieden van mogelijkheden die u heeft. Dit maakt het makkelijker om tot een weloverwogen keuze te komen!
Bespaart u straks ook op uw energiekosten met isolerende beglazing? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte!