Wandafwerking

Een mooie wandafwerking is een lust voor het oog. Of u nu een modern interieur hebt, een landelijke romantische stijl of juist een tijdloze uitstraling wilt. Bij elke stijl past een andere wandafwerking. Hoek Schilders levert diverse mogelijkheden van wandafwerking. Een trend van nu is het fotobehang. Kies eens voor een eye-catcher in de ruimte door één wand te laten behangen met een levensgrote print. Er is zoveel mogelijk, van een natuurprint tot een straatbeeld.

Wij leveren goed werk op het gebied van wand- en plafondafwerking

Hiernaast behoort glasweefsel ook tot een van de mogelijkheden van wandafwerking. Glasweefsel is een scheurbestendig basismateriaal, leverbaar in verschillende dessins en prints. Het wordt na het opbrengen overgesausd met een hoog kwalitatieve latex. Na droging van het geheel is dit type wandafwerking naadloos en zeer goed reinigbaar. Ook kunt u bij ons terecht voor stukadoorswerk of sierpleister. Alle wanden en plafonds kunnen wij voor u saus- en of behangklaar stuken.
Schilderen, spuiten, stuken of behangen; onze gecertificeerde schilders hebben jaren ervaring in het leveren van goed werk op het gebied van wand- en plafondafwerking. We komen op aanvraag bij u thuis voor een vrijblijvende offerte.
Wilt u meer informatie over de mogelijkheden bij u thuis of voor een project neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op!