Gevelreiniging en gevel impregneren

Gevels krijgen heel veel te verduren in de loop der jaren. Regen en wind zorgen voor verwering en aanslag als mos, roetafzetting en algen zijn maar een paar voorbeelden van de vervuiling die zich vastzetten op uw gevel. Gelukkig hebben wij diverse reinigingsmethodes die ervoor zorgen dat de gevel na behandeling er weer als perfect uitziet en er weer jaren tegenaan kan. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van gevelreiniging van particulieren, bedrijven, kerken en monumentale gebouwen.

De gevel ziet er weer fris uit en het oorspronkelijke karakter komt volledig tot zijn recht. Toch heeft gevelreiniging niet alleen een functie van “mooi” zijn. Wanneer de gevel zodanig aangetast is dat deze zijn vochtwerende functie verliest, krijgt vocht vrij spel op de buiten- en binnenmuren.
Door de gevel te reinigen en daarna te impregneren, herstelt u de vochtwerende functie. Ook voor het impregneren van uw gevel bent u bij Hoek Schilders aan het juiste adres.

Wandreiniging

Naast het reinigen van gevels, hebben wij veel ervaring met het reinigen van wanden aan de binnenzijde van woningen, bedrijfspanden en monumentale gebouwen. Ook hiervoor er zijn verschillende reinigingsmethodes die wij gebruiken. Wij komen graag bij u langs om u te adviseren over de mogelijkheden voor het reinigen van uw wanden.
Bent u op zoek naar een specialist in wand- en gevelreiniging? Neem dan vandaag nog contact met ons op en wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvende offerte!